Νόμιμο πόκερ στο ίντερνετ

Νόμιμο πόκερ στο ίντερνετ

Πως μπορεί κανείς να παίξει νόμιμο πόκερ στο ίντερνετ; Με δεδομένο πως πολλά πλέον νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα προσφέρουν υπηρεσίες live πόκερ, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια πληθώρα ιστοσελίδων, οι οποίες και προσφέρουν αξιόπιστο και ασφαλές νόμιμο πόκερ στην ελληνική αγορά και η λειτουργία τους ελέγχεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4002/2011.

Μια από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες για live νόμιμο πόκερ στο ίντερνετ, με άδεια στην Ελλάδα είναι η Goalbet. Η αυστριακή ιστοσελίδα κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ελληνική αγορά, ενώ επενδύει στο χώρο του πόκερ, λειτουργώντας μάλιστα το δικό της αξιόπιστο poker network, το Thunder Poker.

Ο παίκτης έχει την δυνατότητα να παίξει τα βασικά αλλά και τα δημοφιλέστερα παιχνίδια πόκερ Hold’em (no-limit και pot-limit), Omaha (pot-limit), ενώ τα δωμάτια είναι καλοσχεδιασμένα και «φιλόξενα».

Παράλληλα, η Goalbet δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στα τουρνουά, παρέχοντας καθημερινά επιλογές με buy-ins που κυμαίνονται από 1 έως 50€ αλλά και αρκετά freerolls, ενώ σε ορισμένα τουρνουά η Goalbet παρέχει εγγυημένο βραβείο 1.000€.