Καλησπέρα friends! Ξεκουραστήκαμε δύο μέρες, απολαμβάνοντας τα προηγούμενα ταμεία. Ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Suns πέρασαν στον τελικό, κερδίζοντας με 4 – 2 τους Clippers, πιο δύσκολα απ’ότι δείχνει το σκορ. Πέρασαν κυρίως με την άμυνά τους και θεωρώ ότι αν αργούσε κι άλλο η επιστροφή του Paul, τότε θα ήταν αργά για τους Suns. Πλέον όμως είναι πλήρεις και είναι έτοιμοι για τους τελικούς.

Οι Bucks πέρασαν στον τελικό, κερδίζοντας με 4 – 2 τους Hawks, ακόμα και χωρίς το Γιάννη, αφού ήταν ανώτεροι από τους λαβωμένους Hawks. Με ή χωρίς Γιάννη θα περνούσαν δηλαδή, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Young. Απόψε δε θα έχουν στη διάθεσή τους το Γιάννη, χωρίς ακόμα να ξέρουμε πότε θα επιστρέψει.

Έχω δώσει κάποια σημεία χθες και κάποια άλλα σήμερα στο Discord. Ένα σημείο θα δώσω εδώ στο σάιτ.

Όσο είναι εκτός ο Γιάννης, τα ριμπάουντ μοιράζονται για τους Bucks. Από την άλλη για τους Suns, ο βασικός ριμπάουντερ της ομάδας είναι ο Ayton, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλά playoffs, μετρώντας 16 πόντους και 12 ριμπάουντ ανά αγώνα. Στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια, ο Ayton βγήκε πρώτος ριμπάουντερ με 10 ριμπάουντ ανά αγώνα, περνώντας ακόμα και το Γιάννη. Βρίσκω πολύ ψηλά την απόδοση για τα δεδομένα αυτού του αγώνα (δηλαδή την απουσία του Γιάννη), οπότε θα πάω με Ayton ως πρώτο ριμπάουντερ σε απόδοση 1.85 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ