Καλησπέρα friends και καλό μήνα! Συνεχίσαμε το σερί με τα VOID και χθες, αφού αρρώστησε ο C.Johnson και δεν έπαιξε. Στο Discord κλείσαμε με 9/12, πιάνοντας και σημείο με 7.00 απόδοση. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:30] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Οι Hawks, προχθές, έκαναν το 2 – 2, κερδίζοντας εύκολα τους Bucks (88 – 110), με πρωταγωνιστές τους Bogdanovic (20 πόντους και 5 ασίστ), Huerter (15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ) και Williams (21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 8 ασίστ). Για τους Bucks, παραμένει εκτός ο Giannis, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά παραμένει άγνωστο πότε θα επιστρέψει. Για τους Hawks, αμφίβολοι είναι οι Young και Capela, ενώ ο Bogdanovic δείχνει πως θα παίξει.

Χθες έδωσα ένα σημείο, στο discord, που έχουμε πάρει ήδη τρομερή αξία. Θα δώσω από δω άλλο ένα.

Οι Bucks, στα playoffs, μετράνε 7.5 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ στη σειρά με τους Hawks 8.5 ανά αγώνα. Στα 7 παιχνίδια των playoffs που έγιναν στο Milwaukee, οι Bucks μέτρησαν 9 κλεψίματα ανά αγώνα. Το όριο των κλεψιμάτων έπεσε, σε σχέση με το προηγούμενο ματς, ίσως γιατί λείπει ο Γιάννης, κάτι που είναι όμως λάθος, αφού στα 11 παιχνίδια που αναγκάστηκαν οι Bucks να παίξουν χωρίς εκείνον φέτος, ανέβασαν τα κλεψίματά τους κατά 1 μονάδα. Παίξει, δεν παίξει ο Young, τα λάθη των Hawks παραμένουν ίδια, οπότε θα πάω με Bucks over 6.5 κλεψίματα σε απόδοση 1.80 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ