Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε με 0/2 εδώ στο σάιτ, αφού θέλαμε ένα καλάθι του Bogdanovic από τα μέσα της δεύτερης περιόδου και τον Young να μη βάζει 2 τρίποντα από το logo ή έστω να μην βάζει ανενόχλητος δύο τρίποντα. Στο discord κλείσαμε με 2/4. Εντάξει φτάνει με την κλάψα, προχωράμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[04:00] ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ

Οι Suns, προχθές, έκαναν το 3 – 1, κερδίζοντας τους Clippers (84 – 80), σε ματς που θύμισε Βαλτική Λίγκα, με πρωταγωνιστή τον Ayton (19 πόντους, 22 ριμπάουντ και 4 τάπες) και με πρώτο σκόρερ τον Booker (25 πόντους). Οι Suns, απόψε, θα είναι πλήρεις, ενώ οι Clippers δε θα έχουν στη διάθεσή τους, πάλι, τον Leonard.

Τρία σημεία έχω ξεχωρίσει εδώ για την ώρα, ας τα δούμε ένα – ένα.

Οι δύο ομάδες μετράνε 7.5 τάπες (αθροιστικά) ανά αγώνα, ξεπερνώντας τις 8 μόνο στο τελευταίο ματς, όπου ο Ayton μέτρησε 4 τάπες. Ο ρυθμός έχει πέσει αρκετά, με την επιστροφή του Paul και βρίσκω δύσκολο να ξεπεραστεί ξανά αυτό το όριο. Θα πάω λοιπόν με Under 9.5 τάπες (αθροιστικά) σε απόδοση 1.87 στη stoiximan

Οι δύο ομάδες μετράνε 42 ασίστ (αθροιστικά) ανά αγώνα, ξεπερνώντας τις 44 μόνο στο πρώτο ματς, όπου ο ρυθμός ήταν τρελός. Πλέον όμως έχει πέσει αισθητά το pace, κυρίως λόγω της επιστροφής του Paul, αλλά και επειδή προχωράει η σειρά, όπως είναι λογικό. Οι Suns, με τον Paul, μοιράζουν 6 ασίστ λιγότερες, απ’ότι χωρίς εκείνον, αλλά κάνουν επίσης και 3.5 λιγότερα λάθη. Για τις συνθήκες του αγώνα, βρίσκω ψηλά το όριο και την απόδοση, οπότε θα πάω με Under 44.5 ασίστ (αθροιστικά) σε απόδοση 2.50 στη stoiximan

Ο Reggie Jackson είναι ο δεύτερος σκόρερ των Clippers, πίσω από τον George, στη σειρά με τους Suns, μετρώντας 21.5 πόντους ανά αγώνα. Ο Chris Paul έχει γυρίσει, αλλά για την ώρα, δείχνει ακόμα επηρεασμένος, μετρώντας 16.5 πόντους, όντας και πολύ άστοχος (27% FG). Θα πάω με το μομέντουμ του Jackson, οπότε η επιλογή μου εδώ είναι Jackson -1.5 H2H Paul σε απόδοση 1.80 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ