Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε με 1/3 εν τέλει, αφού είχαμε δύο δοκάρια, με τον Crowder να περνάει τον Beverly με μόλις 1 πόντο, ενώ πήρε τα διπλάσια σουτ και με τους Suns να μένουν στα 4 κλεψίματα από το ημίχρονο. Anyway, συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:30] ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ – ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

Οι Bucks, προχθές, έκαναν το 1 – 1, διαλύοντας τους Hawks (91 – 125), με πρωταγωνιστή το Γιάννη (25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ). Για τους Hawks, αμφίβολος είναι ο Bogdanovic, όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς, ενώ οι Bucks είναι πλήρεις.

Έχω δώσει από χθες στο discord δύο σημεία, άλλα δύο θα δώσω και εδώ. Ας τα δούμε ένα – ένα.

Ο Young, προχθές, ήταν άστοχος (37.5% FG), ενώ είχε και 9 λάθη. Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό, αφού άλλαξε η αμυντική προσέγγιση των Bucks. Πλέον, μετά το pick n roll, ο ψηλός των Bucks βγαίνει ψηλά να μαρκάρει, ώστε ο Young να μην έχει εύκολους πόντους από floaters. Θεωρώ έτσι θα συνεχίσει και απόψε η άμυνα των Bucks και αναμένω τον Young να σπάει περισσότερο τη μπάλα. Ο Young, στα φετινά playoffs, μετράει 29.5 πόντους ανά αγώνα, αλλά με βάση αυτό που είδα προχθές θα ρισκάρω και θα πάω με Young under 29.5 πόντους σε απόδοση 1.93 στη stoiximan

Ο Bogdanovic, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, βρίσκεται σε ρηχά νερά, μετρώντας 6 πόντους σε 12 λεπτά αγώνα απέναντι στους Bucks. Πλέον είναι καλύτερα όμως και θα πρέπει να βγει μπροστά, να βοηθήσει τον Young. Η άμυνα των Bucks είναι προσαρμοσμένη πάνω στον Young, οπότε πιστεύω θα βρει χώρους. Είναι παίκτης των 16 – 17 πόντων ανά αγώνα και δεν μπορώ να τον αφήσω, ενώ δίνεται τόσο χαμηλά. Θα πάω οπότε με Bogdanovic over 9.5 πόντους σε απόδοση 1.91 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ