Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε με 2/2 εύκολα και ωραία και απόψε πάμε προς Ανατολή.

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:30] ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Οι Bucks τα κατάφεραν απέναντι στους Nets (4 – 3) και έτσι έφτασαν σε τελικούς περιφέρειας για δεύτερη φορά, τα τελευταία τρία χρόνια. Κορυφαίος της σειράς, για τους Bucks, ο Γιάννης, ο οποίος μέτρησε 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά αγώνα. Απόψε είναι πλήρεις.

Οι Hawks τα κατάφεραν απέναντι στους 76ers (4 – 3), κυρίως λόγω των κακών 76ers, παρά λόγω των καλών Hawks. Κορυφαίος της σειράς, για τους Hawks, o Young, ο οποίος μέτρησε 29 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 11 ασίστ ανά αγώνα. Αμφίβολοι για την ώρα οι Huerter, Bogdanovic και Reddish.

Έδωσα 2 – 3 “μακροχρόνια” για τη σειρά αυτή στο discord, ενώ και κάποια σημεία για τον αγώνα έδωσα χθες από νωρίς. Θα δώσω δύο ακόμα από δω και ό,τι άλλο προκύψει, αργότερα στο discord.

Τα δύο παρακάτω σημεία “επηρεάζονται” το ένα από το άλλο, οπότε αν κάποιος δε θέλει να ρισκάρει τόσο, ας επιλέξει ένα από τα δύο.

Οι Bucks απέναντι στους Hawks, στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια, στην κανονική διάρκεια, μέτρησαν 12 λάθη ανά αγώνα. Στα playoffs, για την ώρα, οι Bucks μετράνε 13.5 λάθη ανά αγώνα, ενώ οι Hawks αναγκάζουν τους αντιπάλους τους σε 13 λάθη ανά αγώνα. Θεωρώ ότι είναι ψηλά σαν απόδοση, οπότε θα πάω με Bucks over 10.5 λάθη σε απόδοση 2.00 στη stoiximan

Στα τρία μεταξύ τους ματς, στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες αθροιστικά μέτρησαν 12.5 κλεψίματα ανά αγώνα (6 οι Bucks και 6.5 οι Hawks). Στα playoffs το νούμερο αυτό αυξήθηκε λίγο, αφού αθροιστικά πραγματοποιούν 13 κλεψίματα (7 οι Bucks και 6 οι Hawks). Από τις ομάδες που έχουν μείνει στα playoffs, είναι οι δύο χειρότερες στα κλεψίματα που δέχονται από τον αντίπαλο, με άθροισμα 14 κλεψίματα ανά αγώνα (7 οι Bucks και 7 οι Hawks). Και εδώ βρίσκω πολύ ψηλά την απόδοση, οπότε θα πάω με Over 11.5 κλεψίματα (αθροιστικά) σε απόδοση 2.15 στη stoiximan

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ