Πολύ σκληροί για να πεθάνουν!

Καλησπέρα friends! Χθες κλείσαμε στα συν, αφού κλείσαμε με 2/3 εδώ στο σάιτ και με 7/9 στο discord, ενώ για 1 ριμπάουντ χάσαμε 61.00 απόδοση. Συνεχίζουμε!

Δίνουμε σημεία και στο discord, που προκύπτουν είτε κατά τη διάρκεια της μέρας, είτε λόγω ξαφνικών απουσιών, καθώς και live.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

[03:00] ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ

Οι Nuggets προχθές έκαναν το 3 – 2, κερδίζοντας στη δεύτερη παράταση τους Blazers (140 – 147), με πρωταγωνιστή το Jokic (38 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ). Οι Blazers πλήρεις και απόψε, ενώ για τους Nuggets θα λείπουν οι Dozier και Bartonm.

Παίζουν για τη ζωή τους απόψε οι Blazers και θεωρώ ότι έχει συνέχεια η σειρά.

Έχω ξεχωρίσει αρκετά σημεία από δω, αλλά θα δώσω ένα εδώ στο σάιτ και τα υπόλοιπα στο discord.

Οι Blazers παίζουν τη ζωή τους απόψε και αν θέλουν να έχουν ελπίδες, πρέπει να σκληρύνουν στην άμυνα. Κάνουν ήδη 23.5 φάουλ ανά αγώνα και θεωρώ πως θα συνεχίσουν. Το μέσο όρο τον ρίχνουν τα φάουλ που έκαναν στον πρώτο αγώνα (14), οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικός αυτός ο μέσος όρος. Θα πάω οπότε με Blazers over 22.5 φάουλ σε απόδοση 2.25 στη stoiximan

[05:30] ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Οι Suns προχθές έκαναν το 3 – 2, κερδίζοντας εύκολα τους Lakers (85 – 115), με πρωταγωνιστή τον Booker (30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ). Για τους Lakers αμφίβολοι είναι οι Davis και Cardwell-Pope, ενώ για τους Suns αμφίβολος είναι ο Paul.

Και εδώ θεωρώ ότι έχει συνέχεια η σειρά.

Ένα σημείο θα δώσω και εδώ, τα υπόλοιπα στο discord.

Οι δύο ομάδες μετράνε στη σειρά αυτή 8 τάπες ανά αγώνα αθροιστικά. Αυτός ο αριθμός βγαίνει και με τον Davis μέσα. Χωρίς τον Davis, προφανώς και πέφτει ο αριθμός αυτός. Το βρίσκω ψηλά για να το αφήσω, οπότε θα πάω με Under 9.5 τάπες (αθροιστικά) σε απόδοση 2.00 στην Pamestoixima.gr

Όλες οι απουσίες, αποδόσεις και όρια είναι την ώρα που γράφω το κείμενο. Αν αλλάξουν υπέρ μας, είμαι της άποψης να μην τα παίξετε (σε χειρότερα όρια ή αποδόσεις).

Για σημεία που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μέρας, απουσίες και απορίες, καθώς και live bets, θα μας βρείτε στο discord.

Βρείτε μας στο Discord : https://discord.gg/mVyBpC7qsn

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά NBA εδώ

Γιώργος Βεννές
George Vennes

Από μικρό παιδί ασχολούμαι με το μπάσκετ, είτε παίζοντας, είτε βλέποντας. Όνειρο μου ήταν να παίξω στο ΝΒΑ και έστω και μέσω του στοιχήματος το κατάφερα. Είμαι λάτρης του bankroll management και των στατιστικών, κάτι που μας δίνει καλές πιθανότητες για κέρδος στο τέλος.