Να ξεμπερδεύει η Μπρίντιζι

Καλημέρα. Η κακή εμφάνιση της Τσέμνιτζ μάς στέρησε ένα καλοπληρωμένο ταμείο χθες, αφού ο «άσος» της Γκέτινγκεν επιβεβαιώθηκε εύκολα, αλλά το σκορ έμεινε πολύ χαμηλά (68-55). Δε μας πτοεί αυτό και συνεχίζουμε δυναμικά στο στοίχημα.

Από τη Γερμανία θα μεταφερθούμε στο Ισραήλ και σε έναν αγώνα για το Basketball Champions League.

Χαποέλ Χολόν – Μπρίντιζι Προγνωστικά

Πιο χαλαρή είναι η Χαποέλ Χολόν που με ήττα δε χάνεται, καθώς στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Τόφας Μπούρσα και με νίκη προκρίνεται. Πάντως, είναι σε καλή κατάσταση με οκτώ επιτυχίες στα πιο πρόσφατα εννέα σε όλες τις διοργανώσεις.

Με έξι σερί νίκες η Μπρίντιζι είναι σε ευνοϊκό φεγγάρι και θέλει να τελειώσει από απόψε (31/3) την υπόθεση πρόκριση και να μην πάει για έναν «τελικό» στην Τουρκία, κόντρα στην Καρσίγιακα. Είναι από τα σύνολα που εμπνέουν εμπιστοσύνη τόσο εντός, όσο και εκτός Ιταλίας.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, θα ποντάρουμε στο «διπλό», που προσφέρεται στο 2,25 στη Stoiximan. Θεωρούμε ότι η Μπρίντιζι έχει και μεγαλύτερο κίνητρο και καλύτερο υλικό και αυτά τα δύο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Χαποέλ Χολόν – Μπρίντιζι | 2 (2,[email protected] stoiximan)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.