Μέχρι 300 άτομα στα γήπεδα για τα playoffs

σούπερ λιγκ

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Super League, κάτι που περίμεναν με μεγάλη ανυπομονήσια οι Έλληνες οπαδοί, όσον αφορά και το στοίχημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, μέχρι 300 άτομα θα μπορούν να βρίσκονται στα γήπεδα.

Τα playoffs και τα playout της Σούπερ Λιγκ θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και η Υγειονομική Επιτροπή τη ΓΓΑ όρισε πλαφόν ατόμων που θα μπορούν να παρεβρεθούν στα γήπεδα.

Μέσα στα 300 άτομα θα συμπεριλαμβάνονται οι αστυνομικοί, οι υπάλληλοι security των ομάδων, το ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό του γηπέδου. Απομένει η τελική έγκριση του πρωτόκολλου, ώστε η λίγκα να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Το πρωτόκολλο αναφέρει:

  • Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
  • Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκόμενων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα τριακόσια (300) άτομα.
  • Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.