Με Over του 2,50

Καλημέρα. Δύο σερί αποτυχίες ήταν πολλές στο παμε στοιχημα και η Ρεάλ μάς δικαίωσε. Κράτησε χαμηλά τη Βαλένθια και με την επικράτησή της με 81-70, την Κυριακή, στη Μαδρίτη, επιβεβαίωσε το Under 162,5 πόντοι.

Αφήνουμε την Ισπανία και πάμε στην Ιταλία για μία επιλογή ρίσκου.

Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο Προγνωστικά

Με εξαιρετική άμυνα η Βίρτους έκανε και δεύτερο μπρέικ στο Μιλάνο και πλέον προηγείται με 2-0 στη σειρά. Χρειάζεται ακόμα δύο νίκες για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας. Επιθετικά έχει τους παίκτες για να σκοράρουν και να την κρατήσουν πάνω από τους 80 πόντους.

Σε περιπέτειες έχει μπει η Αρμάνι, με τον Ετόρε Μεσίνα να καλείται να βρει λύσεις. Η ενέργειά της στην άμυνα αγνοείται, ενώ επιθετικά δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 77 πόντους. Βέβαια, τίποτα δεν έχει τελειώσει και όποιος την ξεγράψει θα έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, θεωρούμε πως η Αρμάνι δε θα είναι και πάλι τόσο κακή και άστοχη. Θα ανεβάσει το σκορ, η Βίρτους έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει και θα ρισκάρουμε με το Over 163,5 πόντοι, στο 2,50 στη Stoiximan

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Βίρτους Μπολόνια – Μιλάνο | Over 163,5 πόντοι (2,[email protected] stoiximan)

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.