Μάλμε – ΑΪΚ στη Bet365 με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής στην Allsvenskan, η Μάλμε φιλοξενεί την ΑΪΚ (18:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Την πρώτη της ήττα, μετά από δώδεκα αναμετρήσεις και με απολογισμό εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Μάλμε. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Γιον Νταλ Τόμασον φιλοξενήθηκε από την Έρεμπρο, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-2. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με τον Μπέργκετ στο 14′, ενώ στο 90ο λεπτό ο Νάλιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώθηκε Goal/Goal, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Επιστροφή στις ήττες και για την ΑΪΚ, μετά από δυο αναμετρήσεις και μετρώντας μια νίκη και μια ισοπαλία. Την περασμένη αγωνιστική, το σύνολο του Μπάρτοσζ Γκρζέλακ φιλοξένησε τη Χάκεν, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Το τέρμα που δέχθηκε στο 57ο λεπτό, ήταν και αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Σημειώθηκε Under 2.5, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις