Μαγκάι – Γιανγκόν στη Bet365 με ανταγωνιστικές αποδόσεις

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στη National League, η Μαγκάι φιλοξενεί τη Γιανγκόν (11:30) και η Bet365 είναι παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αναμετρήσεις η Μαγκάι, όπου και μετράει από τρεις ισοπαλίες και ήττες σε αυτό το σερί της. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξένησε τη Σαν Γιουνάιτεντ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σημειώθηκε Goal/Goal στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Γνώρισε μια φορά την ήττα στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Από την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Γιανγκόν, μετά από οκτώ αναμετρήσεις με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική, φιλοξενήθηκε από την Αγεγιαγουάντυ Γιουνάιτεντ, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Σημειώθηκε No Goal και Under 2.5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Γνώρισε μια φορά την ήττα στα 13 τελευταία εκτός έδρας ματς, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη έξι νίκες και έξι ισοπαλίες.

Στη Bet365 θα βρείτε επιλογές για το Νικητή του Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις