«Μαγεύουν» οι Μέρλινς

Καλημέρα. Περιστέρι από τα… παλιά και εύκολο «διπλό» στο «Αλεξάνδρειο», με 84-71 επί του Άρη, χθες. Σημαντικό το γεγονός ότι το στοίχημα μας για ακόμα μία ημέρα ήταν επιτυχημένο και με γεμάτες τσέπες συνεχίζουμε τη μάχη μας.

Αφήνουμε τη χώρα μας και πάμε στη Γερμανία για να συναντήσουμε την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Αμβούργο – Κράιλσχαϊμ Μέρλινς Προγνωστικά

Το Αμβούργο ξεκίνησε δυνατά το πρωτάθλημα, αλλά στη συνέχεια άφησε το πόδι από το γκάζι. Δύσκολα θα μπορούσε, βέβαια, να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αφού το ρόστερ του δεν είναι τόσο πλούσιο. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι ότι επιθετικά εξαρτάται από τα κέφια συγκεκριμένων παικτών.

Εντυπωσιάζουν οι Μέρλινς, που μετρούν επτά διαδοχικές νίκες και με θετικό αποτέλεσμα πιάνουν στην κορυφή τη Λούντβιγκσμπουργκ, με ρεκόρ 11-1. Οδηγός τους ο εξαιρετικός γκαρντ Τρε Μπελ Χέινς, που την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη ομάδα.

Μιλώντας για στοίχημα, το 1,75 του «διπλού» στη Stoiximan είναι ελκυστικό και θα μπει στο δελτίο μας. Το σύνολο από το Κράιλσχαϊμ είναι ποιοτικό, καλοδουλεμένο και θα συνεχίσει τις υψηλές του πτήσεις. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Αμβούργο – Κράιλσχαϊμ Μέρλινς | 2 (1,[email protected] Stoiximan)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.