πάτρικ, λουντβιγκσμπουργ

Καλημέρα σας. Δεν έκλεισε καλά το Σαββατοκύριακο, αφού η Γαλατασαράι και η Καρσίγιακα ήταν πολύ εύστοχες και το 84-78 δε μας επέτρεψε να χαρούμε στο παμε στοιχημα. Under ήταν η επιλογή, τα δύο σύνολα, όμως, ξεπέρασαν τους 157 πόντους που θέλαμε.

Αφήνουμε τα εθνικά πρωταθλήματα στην άκρη και μεταφερόμαστε στη Ρουμανία, από όπου ξεκινά η προημιτελική φάση του Basketball Champions League.

Κλουζ – Λούντβιγκσμπουργκ Προγνωστικά

Η πρώτη θέση του ομίλου της επιβεβαίωσε την πολύ καλή εικόνα της Κλουζ, η οποία έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της και με υψηλό σκορ προσπαθεί να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντί της θα βρει τη Λούντβιγκσμπουργκ, που έχει μεγάλες βλέψεις για τη διοργάνωση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόουτς Τζον Πάτρικ ξεκούρασε ένα από τα βασικά του όπλα, τον Χαλς, στην αναμέτρηση κορυφής του πρωταθλήματος, με τη Βόννη. Εκεί τερματίστηκε το σερί των τεσσάρων επιτυχιών της.

Στα μάτια μας η Λούντβιγκσμπουργκ είναι το φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης και σε αυτό θα ποντάρουμε. Στο 1,70 αυτή η επιλογή στη Stoiximan, χωρίς να μπλέξουμε με το πως θα συμβεί αυτό και το τί θα γίνει στο πρώτο μεταξύ τους, αφού το εισιτήριο θα πάρει το σύνολο που θα φτάσει τις δύο νίκες.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Κλουζ – Λούντβιγκσμπουργκ / Πρόκριση Λούντβιγκσμπουργκ (1,70 @ Stoiximan)