Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 η πρώτη ιπποδρομία στο Μαρκόπουλο Αττικής μετά την αποκρατικοποίηση της σχετικής άδειας.

Συγκεκριμένα, οι Ιπποδρομίες Α.Ε., μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, διοργάνωσαν τις πρώτες πέντε κούρσες, οι οποίες, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, διεξήχθησαν υπό άρτιες και ασφαλείς συνθήκες. Η διοίκηση της ιστοσελίδας ήθελε στην πρώτη διοργάνωση όλα να πάνε καλά, χωρίς κανένα απρόοπτο. Στην επίσημη πρεμιέρα παρευρέθησαν ο πρόεδρος των Ιπποδρομιών Α.Ε. Καμίλ Ζίγκλερ, ο α’ αντιπρόεδρος Σπύρος Φωκάς, ο β’ αντιπρόεδρος Οδυσσέας Χριστόφορου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης. Τα στελέχη της διοίκησης της ιστοσελίδας πραγματοποίησαν και τις απονομές στους εκπροσώπους των νικητών ίππων.

Η δεύτερη ημέρα ιπποδρομιών θα είναι η ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016. Η νέα διοίκηση φαίνεται ότι επιθυμεί μια «ήπια» εκκίνηση των δραστηριοτήτων της προτού πυκνώσει τις ιπποδρομιακές ημέρες στο Μαρκόπουλο, όπως ζητούν οι φορείς του Ιπποδρόμου.

Πηγή: “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”