Από την προηγούμενη Παρασκευή (06/10) είναι διαθέσιμη η ολοκαίνουρια και πλήρως ανανεωμένη στοιχηματική πλατφόρμα του ΟΠΑΠ, το pamestoixima.gr. Μετά τις απαραίτητες αλλαγές που έγιναν, η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες όλων των Ελλήνων παικτών, καθώς οι ιθύνοντες γνωρίζουν πολύ καλά το τι αναζητούν οι επισκέπτες στην πλειοψηφία τους.

Η πρώτη εμφανής αλλαγή που συναντάμε, είναι το layout του σάιτ. Τα χρώματα του ΟΠΑΠ (μαύρο-κόκκινο) συνεχίζουν να κυριαρχούν, υπήρξε όμως αλλαγή στο λογότυπο της ιστοσελίδας, όπως επίσης και στη γραμματοσειρά που χρησιμοποιεί, έχοντας γίνει πολύ πιο μοντέρνα σε όλους τους τομείς.

Στο λειτουργικό κομμάτι, οι κορυφαίες διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι σε εμφανή σημείο στο κεντρικό μενού ώστε οι παίκτες να μην χάνουν χρόνο αναζητώντας τον αγώνα και την αγορά που θέλουν. Επίσης, υπήρξε αισθητή βελτίωση και στους “χρόνους” της σελίδας, η οποία είναι πλέον πολύ πιο γρήγορη και πιο εύχρηστη και ιδίως στο Live Betting, εκεί όπου μερικά μόλις δευτερόλεπτα είναι ικανά να επηρεάσουν το στοιχηματισμό κάποιου παίκτη.

Παραμένοντας στο κομμάτι του ζωντανού στοιχηματισμού, υπήρξε τρομερή βελτίωση στις αποδόσεις που προσφέρονται, όπως επίσης και στις διαθέσιμες αγορές, οι οποίες είναι πλέον πολύ περισσότερες. Πλέον, το pamestoixima.gr προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις, ενώ μπορεί να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες πλατφόρμες του χώρου και στο κομμάτι των προσφερόμενων αγορών. Επίσης, υπάρχουν πλέον και τα “εργαλεία” Cash Out* και Live Streaming*, τα οποία έρχονται για να ολοκληρώσουν το “παζλ”, μιας στοιχηματικής πλατφόρμας που αναμένεται να μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον.

Όπως και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες, υπάρχει πλέον πινακάκι ζωντανών στατιστικών δίπλα από κάθε παιχνίδι, έτσι ο παίκτης έχει την ευκαιρία να αποσπά χρήσιμες πληροφορίες που θα του χρειαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα αν αποφασίσει να ποντάρει σε αυτόν.

Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε και στην επιλογή αγώνων για live scores, όπου δίνει στον κάθε παίκτη την ευκαιρία να ενημερώνεται για τα αποτελέσματα που θέλει, χωρίς να πρέπει να αλλάζει διαρκώς ιστότοπους.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο ΟΠΑΠ έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως με τα τωρινά δεδομένα, διαθέτοντας πλέον και application για IOS και Android συσκευές. Στόχος των ανθρώπων της ιστοσελίδας είναι να οι επισκέπτες της, να έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

* (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)