intewetten logo

Χέρτα και Μπόχουμ κοντράρονται στο “Ολίμπιασταντιον” του Βερολίνου για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση.

Η Χέρτα γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν αναμενόμενα με 4-1 την περασμένη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Πριν από αυτό, είχε χάσει στο γήπεδό της κόντρα στην Ουνιόν με 2-3 στο κύπελλο και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και τρεις αγώνες στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Από ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την Κολωνία (2-2) έρχεται η Μπόχουμ. Πήρε την πρόκριση στους προημιτελικούς του γερμανικού κυπέλλου με νίκη επί της Μάιντς με 3-1 εντός νωρίτερα. Στην κατάταξη, είναι στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο, στο +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Στην Interwetten ο άσσος εντοπίζεται στο 2.25, στο 3.35 το “Χ” και στο 3.25 το διπλό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ