Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, η Ντιναμό Μπρεστ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Λεμεσού (20:45) και η Interwetten προσφέρει τον αγώνα με πλήθος αγορών.

Έδειξε διάθεση για ποδόσφαιρο η Ντινάμο Μπρεστ, ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο, όμως η ανωτερότητα του Απόλλωνα στην επανάληψη έφερε τη βαριά ήττα (4-0). Δεν άξιζε να χάσει με τόσο μεγάλο σκορ, ενώ σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε και το γεγονός πως από το 66′ και έπειτα αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Γνωρίζοντας πως έχει μείνει εκτός συνέχειας, καθώς δύσκολα θα κάνει την ανατροπή, θέλει απλά να πει αντίο με ψηλά το κεφάλι.

Τα πλέι οφ της διοργάνωσης κοιτάζει ήδη ο Απόλλωνας, καθώς μόνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χάσει την πρόκριση από μια ούτως ή άλλως κατώτερη ομάδα. Ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, συνάντησε την ισχυρή αντίσταση των Λευκορώσων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έβγαλε ακόμη περισσότερο την ανωτερότητά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, φθάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.