intewetten logo

Μεγάλο παιχνίδι στην Τραπεζούντα, με την Τραμπζονσπόρ να υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super Lig και εσείς μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Interwetten.

Ασταμάτητη η Τραμπζονσπόρ συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και δίνει σήμερα παιχνίδι αποδείξεων κόντρα στην ισχυρή Μπασακσεχίρ. Την προηγούμενη αγωνιστική η “θύελλα” πέρασε αλώβητη από την έδρα της Αλτάι και μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών, έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα. Πορεία πρωταθλητισμού από την ομάδα της Τραπεζούντας, που οδηγεί σταθερά την κούρσα και βρίσκεται στο +9 από τη 2η Κόνιασπορ.

Από την πλευρά της η Μπασακσεχίρ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα προσπαθήσει να βάλει σήμερα “φρένο” στην πρωτοπόρο. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Γκιρεσούνσπορ, συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια αήττητη και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της Super Lig μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες. Η Τραμπζονσπόρ έχει τον τίτλο του φαβορί και στο σημερινό ματς, με τον άσσο να παίζει στο 2,08 στην Interwetten, ενώ η νίκη της Μπασακσεχίρ βρίσκεται στο 3,35 και η ισοπαλία στο 3,57.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ