Η Νιου Σεντς φιλοξενεί την Κοπεγχάγη για τα προκριματικά του Champions League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πολλά ενδιαφέροντα στοιχήματα!

Μεγάλη επιτυχία ήταν για τη Νιου Σεντς η πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα από την Ουαλία ξεκίνησε το ταξίδι της από τον πρώτο προκριματικό, όπου αντιμετώπισε τη Φερονικέλι. Μετά το εντός έδρας 2-2, δεν φοβήθηκε, και πήρε το «διπλό» με 0-1 στη ρεβάνς. Έτσι, βρίσκεται τώρα σε αυτήν τη φάση. Και πέρσι, έπαιξε με ομάδα από τη Δανία στον δεύτερο προκριματικό. Τότε, συνάντησε τη Μίντιλαντ. Κατέκτησε το νταμπλ στην Ουαλία, και φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Βέβαια, το έργο της δεν είναι εύκολο, αφού η κλήρωση της έφερε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου.

Η Κοπεγχάγη από την άλλη, κατέκτησε εύκολα το πρωτάθλημα Δανίας. Ήταν το 13ο της ιστορίας της και άφησε στη δεύτερη θέση τη Μίντιλαντ, με έντεκα βαθμούς διαφορά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν φτάσει μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τα τρία τελευταία χρόνια. Επομένως, έχουν αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και στα προκριματικά. Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που έχει κάνει γνωστό το όνομά της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, με δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Δανία. Απόψε, θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ και ελπίζει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Άλλωστε, είναι το φαβορί και στην Interwetten.gr!

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten