intewetten logo

Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Σοσιεδάδ να υποδέχεται την Μπέτις σε νοκ – άουτ αναμέτρηση και η Interwetten έχει ετοιμάσει πληθώρα από αγορές για το συγκεκριμένο ματς.

Ισόπαλη 0-0 με τη Χετάφε εντός έδρας αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Σοσιεδάδ. Κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για τρίτο διαδοχικό ματς, ενώ τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 6η θέση μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Από την άλλη η Μπέτις συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με 4-1 την Εσπανιόλ εκτός έδρας και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται την 3η θέση της Λα Λίγκα και στο +6 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στην Interwetten ο άσσος βρίσκεται στο 2.10, στο 3.50 η ισοπαλία και στο 3.50 το “διπλό”.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ