intewetten logo

Ντέρμπι στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχηματικών αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Αν και τα χρειάστηκε κόντρα στην Andratx η Σεβίλλη κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και απέφυγε έτσι το κάζο. Στη 2η θέση της Λα Λίγκα μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών, έχει κάνει το 2/2 στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, διατηρώντας και το μηδέν στα μετόπισθεν. Συνολικά έχει ηττηθεί μόλις σε μια αναμέτρηση από τις εννέα τελευταίες αγωνιστικές και έρχεται με καλή ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι αποδείξεων. 

Από την άλλη η Ατλέτικο θέλει να αφήσει στην άκρη την ήττα από τη Ρεάλ (2-0) στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Ήταν η δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκε αυτή από τη Μαγιόρκα (1-2), με τους “ροχιμπλάνκος” να έρχονται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό απαιτητικό παιχνίδι. Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε κορυφαίες αγορές για το συγκεκριμένο ματς, με τον άσσο της Σεβίλλης να βρίσκεται στο 2.77, ενώ το “διπλό” παίζει στο 2.85. Η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.04.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ