intewetten logo

Η Σερίφ Τίρασπολ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Από τρίποντο (1-3 εκτός) προέρχεται η Σερίφ Τίρασπολ απέναντι στη Φλορέστι, για το πρωτάθλημα Μολδαβίας, το περασμένο Σάββατο. Μόνο δύο παιχνίδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η τωρινή σεζόν, με την ομάδα να είναι στη 2η θέση, στο -1 από την κορυφή. Το σκορ άνοιξε στο 19΄από τον Τραορέ, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν στο 31΄. Ο Καλίντ πήρε για δεύτερη φορά το προβάδισμα με τον Νικόλοφ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75΄. Μέχρι στιγμής στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι 3η στον όμιλο, στο -1 από την 2η θέση και στο -3 από την κορυφή, έχοντας ανοιχτή την πιθανότητα να πάρει μέρος στο Γιουρόπα Λιγκ.

Τρίποντο πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης που επικράτησε με 2-1 επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ μέσα στο ”Σαντιάγκο Μπερναμπέου” τελευταία στο Champions League. Μπορεί να μην ήρθε άνετα η νίκη, όμως η ”βασίλισσα” δεν λύγισε, καθώς κατάφερε να πάρει εν τέλει τους τρεις πόντους, παραμένοντας στην 1η θέση του ομίλου, με 9 βαθμούς, στο +2 από τη 2η Ίντερ. Ο Μπενζεμά “καθάρισε” με δύο γκολ, στο 14΄ανοίγοντας το σκορ και στη συνέχεια στο 61΄. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 39′. Έπειτα, για το ισπανικό πρωτάθλημα πήρε νίκη κόντρα στη Γρανάδα εκτός έδρας με 1-4.

Με γνώμονα τις αποδόσεις της interwetten, με διαφορά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης. Δηλαδή, ο άσος προσφέρεται στο 11.00, η ισοπαλία στο 6.75, και το διπλό στο 1.25.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ