intewetten logo

Τη Σπέτσια στο “Olimpico” υποδέχεται απόψε η Ρόμα για τη 17η αγωνιστική της Serie A και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλογών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση η Ρόμα, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στο πρωτάθλημα αναζητά αντίδραση, καθώς ηττήθηκε και στα δύο τελευταία ματς από Μπολόνια (1-0) και Ίντερ (0-3) και υποχώρησε στην 8η θέση. 

Από την άλλη η Σπέτσια δεν πείθει με την εικόνα που παρουσιάζει, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σασουόλο την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες. Βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία και στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, χρειάζεται βαθμολογική ανάσα, ωστόσο έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Κάτι που φυσικά φαίνεται και από τις αποδόσεις, καθώς στην Interwetten ο άσσος βρίσκεται στο 1.40, ενώ το “διπλό” παίζει στο 7.50. Το να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι βρίσκεται στο 5.50

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ