intewetten logo

Ρόμα και Λέτσε κοντράρονται στο “Ολίμπικο” για μονό παιχνίδι των “16” στο κύπελλο Ιταλίας και η Interwetten έχει πλήθος αγορών για το ματς στην πλατφόρμα της.

Ζορίστηκε η Ρόμα, αλλά πήρε αυτό που ήθελε την περασμένη αγωνιστική της Σέριε Α με τη νίκη της επί της Κάλιαρι με 1-0. Προηγουμένως, δεν είχε σημειώσει νίκη για τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, έχασε από τη Μίλαν με 3-1 και τη Γιουβέντους με 3-4, ενώ έμεινε στο “Χ” και το 1-1 με τη Σαμπντόρια. Είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα.

Προέρχεται από επιτυχία η Λέτσε, καθώς πήρε το τρίποντο με αντίπαλο την Πορντενόνε την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα με σκορ 1-0. Είναι αρκετά ανεβασμένη αγωνιστικά, καθώς δεν έχει χάσει στα 17 από τα 18 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Interwetten προφέρει ευρεία γκάμα επιλογών για τον αγώνα. Ο άσσος της Ρόμα εντοπίζεται στο 1.37, η ισοπαλία είναι στο 4.85, ενώ το διπλό της Λέτσε στο 9.00.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ