intewetten logo

18η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης να υποδέχεται την Κάντιθ και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Interwetten πλήθος επιλογών για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θέλει να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή και με απόσταση από τις αντιπάλους της. Έρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ατλέτικο. Αυτή ήταν η δέκατη σερί της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, συμπλήρωσε 13 ματς αήττητη, ενώ έχει διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. 

Από την άλλη η Κάντιθ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γρανάδα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ήττες στη Λα Λίγκα από Έλτσε (3-1), Ατλέτικο (1-4) και Χετάφε (4-0). Με 13 βαθμούς βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και είναι υποχρεωμένη σήμερα να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στη Ρεάλ. Φυσικά η “βασίλισσα” είναι το απόλυτο φαβορί, με τον άσσο να προσφέρεται στο 1.19 στην Interwetten, ενώ η νίκη της Κάντιθ βρίσκεται στο 12.00. Το να λήξει ισόπαλο το ματς δίνεται στο 7.65.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ