intewetten logo

Μεγάλο παιχνίδι στο “Ντραγκάο” με την Πόρτο να υποδέχεται την Μπενφίκα για τη 16η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος αγορών για το μεγάλο ντέρμπι. 

Επτά ημέρες μετά οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά, με την Πόρτο να έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι, καθώς επικράτησε με 3-0 στο Κύπελλο της μισητής της αντιπάλου, εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Κονσεϊσάο, όπου διατήρησε και το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα για την Μπενφίκα, που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Αναζητά σήμερα εκδίκηση, ωστόσο οι “δράκοι” εμφανίζονται ως το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης, με τον άσσο στην Interwetten να βρίσκεται στο 1,75. Το “διπλό” παίζει στο 4,33, ενώ η ισοπαλία στο 3,70.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ