intewetten logo

19η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δοκιμάζεται στην έδρα της Νιουκάστλ και εσείς μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχηματικών αγορών για το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Interwetten.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Νιουκάστλ που γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις δέκα βαθμούς μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών και βρίσκεται στην προτελευταία θέση. 

Από την πλευρά της η Μαν. Γιουνάιτεντ κατάφερε έστω και δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόριτς την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας της με 1-0 εκτός έδρας. Τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 7η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και με νίκη σήμερα μπορεί να βρεθεί στην 5η θέση. Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη νίκη των “κόκκινων διαβόλων” να παίζει στο 1,47, ενώ ο άσσος βρίσκεται στο 8,00 και η ισοπαλία στο 5,10.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ