intewetten logo

Η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο για τη 14η αγωνιστική της Σέριε Α και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Έχασε την προηγούμενη αγωνιστική η Νάπολι από την Ίντερ με τελικό σκορ 3-2 εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 17΄με τον Ζιελίνσκι, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν με πέναλτι στο 25΄. Στο 44΄οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, αυξάνοντας την διαφορά και στο 61΄. Οι ”παρτενοπέι” μείωσαν στο 78΄με τον Μέρτενς. Είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας 32 πόντους, όσους και η Μίλαν. Πιο πρόσφατα υπέστη ήττα από την Σπάρτακ Μόσχας εκτός έδρας (2-1) στο Europa League.

Ήττα μέσα στο γήπεδό της γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Λάτσιο, αντιμετωπίζοντας την Γιουβέντους (0-2) στο ιταλικό πρωτάθλημα. Βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα, έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς. Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική στο ματς, όμως δεν τα κατάφερε καθώς οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με δύο πέναλτι στο 23΄και 83΄που εκτέλεσε ο Μπονούτσι. Για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, επικράτησε με 0-3 εκτός έδρας επί της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Με βάση τις αποδόσεις της interwetten, προβάδισμα στο ματς έχει η Νάπολι. Αναλυτικά, ο άσος είναι στο 1.80, η ισοπαλία στο 3.85, και το διπλό στο 4.30.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ