Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στο Copa Africa, το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ακτή Ελεφαντοστού (20:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Ξεκίνημα με το δεξί στην πορεία του για το Copa Africa, πραγματοποίησε το Μαρόκο. Στην πρεμιέρα, το σύνολο του Ερβέ Ρενάρ αντιμετώπισε τη Ναμίμπια, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ που σημείωσε ο Κεϊμουίνε στο 89ο λεπτό. Επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από τέσσερα ματς, με απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Έκτο παιχνίδι από τα επτά τελευταία της, φιλικά και επίσημα, στο οποίο σημειώνεται Under 2.5, ενώ τα τρία από αυτά ολοκληρώθηκαν και με N/G.

Παράλληλα όμως, και η Ακτή Ελεφαντοστού ξεκίνησε με νίκη την πορεία της. Στην πρεμιέρα, το σύνολο του Ιμπραχίμ Καμαρά αντιμετώπισε τη Νότια Αφρική, κόντρα στην οποία επικράτησε με 1-0, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κοντζιά στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης. Πέμπτη της νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια, φιλικά και επίσημα, έχοντας παράλληλα και μια ήττα. Σημειώθηκε N/G, στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten