intewetten logo

Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ κοντράρονται στο Μόναχο την Παρασκευή το βράδυ (17/12, 21:30) για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Bundesliga και στην Interwetten προσφέρεται ευρεία γκάμα αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Σαρωτική ήταν και πάλι η Μπάγερν την περασμένη εμβόλιμη αγωνιστική και συνέτριψε εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη με 5-0. Παρόλο που άνοιξε το σκορ μόλις στο 40ο λεπτό με σκόρερ τον Γκνάμπρι, δεν είχε πρόβλημα στη συνέχεια να ανεβάσει κατά πού περισσότερο τον δείκτη. Μετράει έξι συνεχόμενα παιχνίδια σε κάθε διοργάνωση με νίκες. Πατάει στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος, στο +6 από τη 2η Ντόρτμουντ.

Δεν είναι σε καλό “φεγγάρι” η Βόλφσμπουργκ, καθώς εδώ και εφτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχει καταφέρει να κερδίσει. Μάλιστα, μετράει πια έξι διαδοχικές ήττες μετά και αυτή μεσοβδόμαδα κόντρα στην Κολωνία εντός έδρας (2-3). H γηπεδούχος πήρε το προβάδισμα δύο φορές, μόλις στο 8′, αλλά και στο 51′ και δεν μπόρεσε να το κρατήσει, δεχόμενη το τρίτο τέρμα το 89′.

Δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε σήμερα, όπως δείχνουν οι αποδόσεις, με τον άσο της Μπάγερν να εντοπίζεται στο 1.22 στην Interwetten, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 7.25 και το διπλό παίζει στο 11.00.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ