Η Ρωσία φιλοξενεί την Τουρκία για το Nations League και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

Οι γηπεδούχοι μετά από μια εξαιρετική πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο και διοργάνωσε, προσπαθεί να διακριθεί στο Nations League. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου, της League B, έναν πόντο πάνω από τη δεύτερη Τουρκία, την οποία κέρδισε στην Κωνσταντινούπολη με 1-2. Έπειτα, η Ρωσία ήρθε ισόπαλη με τη Σουηδία, και τώρα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει, εφόσον νικήσει τους Τούρκους. Ο προπονητής, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Η Τουρκία, ξεκίνησε άσχημα στη διοργάνωση καθώς ηττήθηκε με 1-2 από τη Ρωσία. Με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στον πάγκο, οι Τούρκοι γύρισαν από την κόλαση και μετέτρεψαν το εις βάρος τους 2-0, σε 2-3, στην έδρα της Σουηδίας. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, που ταξιδεύει στο Σότσι για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η παράδοση πάντως είναι υπέρ της Ρωσίας, αφού σε πέντε παιχνίδια μετράει τρεις νίκες, και η Τουρκία καμία.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Ισχύει μόνο για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten.