intewetten logo

Σπουδαίο παιχνίδι στο “Ντραγκάο” με την Πόρτο να υποδέχεται τη μισητή Μπενφίκα σε νοκ – άουτ παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Πορτογαλίας και εσείς μπορείτε να βρείτε στην Interwetten πλήθος αγορών για το μεγάλο ντέρμπι. 

Χωρίς να αντιμετωπίζει καμία δυσκολία κόντρα στη Βιζέλα, η Πόρτο πανηγύρισε τη νίκη με 4-0 εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της στα έξι τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις και μετά το πέρασμα 15 αγωνιστικών βρίσκεται στην κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα, όπου ισοβαθμεί με τη Σπόρτινγκ. 

Σε τρομερή φόρμα και η Μπενφίκα που διέλυσε με 7-1 τη Μαρίτιμο την προηγούμενη αγωνιστική και πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία ματς, στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση και στο -4 από την κορυφή. Το μεγάλο ντέρμπι της Πορτογαλίας είναι διαθέσιμο στην Interwetten με πληθώρα επιλογών, με την Πόρτο να εμφανίζεται ως το φαβορί, καθώς ο άσσος παίζει στο 2,09, τη στιγμή που η νίκη της Μπενφίκα βρίσκεται στο 3,22. Η ισοπαλία είναι στο 3,43.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ