intewetten logo

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο Groupama Stadium όπου η Λυών υποδέχεται τη Μαρσέιγ για τη 14η αγωνιστική της Ligue 1 και η Interwetten έχει ετοιμάσει πληθώρα από αγορές για το συγκεκριμένο ματς.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θα προσπαθήσει να δώσει στο αποψινό ντέρμπι η Λυών, που επικράτησε με 1-0 της Σεντ Ετιέν την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, συμπλήρωσε έξι ματς αήττητη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 11η θέση μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών.

Στην 3η θέση η Μαρσέιγ παρουσιάζει πιο σταθερό πρόσωπο και βρίσκεται στο +9 από τη σημερινή της αντίπαλο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέκλεισε στο Κύπελλο τη Μονπελιέ και τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Interwetten ο άσσος βρίσκεται στο 2.62, η ισοπαλία στο 3.40 και το “διπλό” στο 2.70 και ενώ υπάρχει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ