intewetten logo

Τη Νιούκαστλ στο “Άνφιλντ” υποδέχεται η Λίβερπουλ για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος στοιχηματικών αγορών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χωρίς φρένα η Λίβερπουλ που κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας της με 1-0. Οι “κόκκινοι” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, καθώς έχουν κάνει το 7/7 στα τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις και αναζητούν ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Από την άλλη η Νιουκάστλ έρχεται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Λέστερ εκτός έδρας και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Η αποστολή της σήμερα είναι εξαιρετικά δύσκολη, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις, καθώς ο άσσος της Λίβερπουλ παίζει στο 1,11 στην Interwetten, ενώ η ισοπαλία βρίσκεται στο 7.90. Το να κερδίσει η Νιουκάστλ παίζει στο 17.50.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ