intewetten logo

24η Αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται τη Λέστερ και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση.

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της θα προσπαθήσει να δώσει η Λίβερπουλ, που επικράτησε με 3-1 της Κάρντιφ στο Κύπελλο, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ήταν η τέταρτη διαδοχική της νίκη για όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στη 2η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και στο -12 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη η Λέστερ διασύρθηκε με 4-1 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Κύπελλο, αποχαιρετώντας με σκυμμένο κεφάλι τη διοργάνωση. Συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, προηγήθηκε η ισοπαλία με την Μπράιτον (1-1) αλλά και η ήττα από την Τότεναμ (2-3), ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 12η θέση. Οι “κόκκινοι” είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, με τον άσσο να βρίσκεται στο 1.27 στην Interwetten, στο 7.11 η ισοπαλία και στο 13.85 το “διπλό”. 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ