intewetten logo

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με το εμφατικό 0-5 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας πιο πρόσφατα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έπιασε την Σερίφ στην κορυφή του 4ου ομίλου, ισοβαθμώντας με 6 πόντους συγκομιδή. Η γηπεδούχους χάρισε το προβάδισμα στους “μερένχες” με αυτογκόλ στο 37΄. Ο Βινίσιους πέτυχε γκολ στο 51΄, χτυπώντας ξανά έξι λεπτά αργότερα, για το 0-3. Στο 65΄ο Ροντρίγκο χρίστηκε σκόρερ, με τον Μπενζεμά να κλειδώνει την νίκη στις καθυστερήσεις (90+1΄). Προέρχεται από νίκη κόντρα στην Έλτσε (1-2) στην Λα Λίγκα.

Τρίποντο πέτυχε η Σαχτάρ Ντόνετσκ απέναντι στην Ντέσνα, με το 4-1 εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 8΄από τον Σόλομον, με τον Σουντακόφ να σκοράρει στο 26΄. Ο Τέτε έγραψε το 3-1 στο 62΄, με τον Φερνάντο ένα λεπτό αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Οι αντίπαλοι είχαν μειώσει στο 23΄. Με μόνο ένα πόντο συνεχίζει την διαδρομή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, παραμένοντας στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου.

Αναλογικά με τις αποδόσεις της interwetten, περισσότερες πιθανότητες για την επικράτηση στο ματς έχει η Ρεάλ Μαδρίτης. Συνολικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.22, το ”Χ” στο 6.75, και το διπλό στο 13.00.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις