intewetten logo

Τη Λίβερπουλ υποδέχεται η Λέστερ για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε αμέτρητες αγορές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Λέστερ υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3 την προηγούμενη αγωνιστική. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ, συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Υποχώρησε στη 10η θέση και αναζητά αντίδραση, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της, όπου έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς εκεί. 

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ επιστρέφει στη δράση για πρώτη φορά μετά τις 22/12, στο τελευταίο παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέστερ στα πέναλτι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στη 2η θέση. Μεγάλο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με το “διπλό” να βρίσκεται στο 1,39 στην Interwetten, ο άσσος παίζει στο 7,10, ενώ η ισοπαλία στο 5,65.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ