intewetten logo

Μεγάλη αναμέτρηση στο “Αρτέμιο Φράνκι” με τη Φιορεντίνα να υποδέχεται τη Γιουβέντους στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την ημιτελική φαση του Κυπέλλου Ιταλίας και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση. 

Προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Φιορεντίνα, που ηττήθηκε με 2-1 από τη Σασουόλο εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 8η θέση μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών. Απέκλεισε στα προημιτελικά την Αταλάντα με 3-2 εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα την έδρα της, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. 

Από την πλευρά της η Γιουβέντους κατάφερε έστω και δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έμπολι με 3-2 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, σε επίπεδο Serie A τρέχει ένα αήττητο σερί 13 αναμετρήσεων και βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης. Μοιρασμένες οι αποδόσεις για την αποψινή αναμέτρηση, ο άσσος στην Interwetten βρίσκεται στο 2.80, η ισοπαλία στο 3.80 και το “διπλό” στο 3.65.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ