intewetten logo

Η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

H Βόλφσμπουργκ έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Οι αντίπαλοι άνοιξαν το σκορ από το 11΄ δημιουργώντας το 2-0 με πέναλτι στο 54΄. Μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα ολοκλήρωσε το καθήκον της, πηγαίνοντας το ματς σε ισοπαλία, κάνοντας την αρχή στο 62΄με τον Βέγκχορστ και τον Νμέτσα στο 63΄ να γράφει το τελικό αποτέλεσμα. Έχει φτάσει στην 6η θέση με 20 βαθμούς, και έρχεται από ήττα κόντρα στην Σεβίλλη (2-0) σε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη ένα τρίποντο πέτυχε μέσα στην έδρα της, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζοντας την Στουτγκάρδη, με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Με καλύτερη αγωνιστική επίδοση οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επικρατήσουν στο ματς, με τον Μάλεν να σκοράρει στο 56΄και την αντίπαλη ομάδα να μειώνει στο 63΄. Το γκολ που έφερε τη νίκη το έβαλε ο Ρόις στο 85΄. Είναι στην 2η θέση με 27 πόντους και στο -1 από την πρωτοπόρο την Μπάγερν Μονάχου. Πριν λίγες μέρες ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ με 3-1 στο Champions League.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της interwetten, η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί για την νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος εντοπίζεται στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.45, και το διπλό στο 2.40.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ