intewetten logo

Σπουδαία αναμέτρηση στην “Allianz Arena” με την Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στη ρεβάνς του 1-1 και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση. 

Παιχνίδι αποδείξεων δίνει σήμερα η Μπάγερν Μονάχου, που δεν μπόρεσε να βάλει τις βάσεις για πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Έρχεται από την ισοπαλία με τη Λεβερκούζεν εντός έδρας για το πρωτάθλημα, δυσκολεύεται τελευταία στο σκοράρισμα, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε από ένα γκολ στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Από την άλλη η Σάλτσμπουργκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, το επιβεβαίωσε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, όπου διέλυσε με 4-0 την Άλταχ. Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στην Μπάγερν στο πρώτο μεταξύ τους ματς και αναμένεται να παλέψει και σήμερα μέχρι το τέλος για το… θαύμα κόντρα στους Βαυαρούς. Η Μπάγερν εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί, με τον άσσο να βρίσκεται στο 1.25, η ισοπαλία στο 6.75 και το “διπλό” στο 10.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ