intewetten logo

Οκτώ παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 22:00 η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από αγορές και ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο ματς.

Αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο που διεξάγεται στην “Allianz Arena”. Η Βαυαροί έρχονται αδιάφοροι στο σημερινό ματς, καθώς έχουν εξασφαλίσει τόσο την πρόκριση όσο και την πρωτιά στο γκρουπ. Έρχονται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και πανηγύρισαν έτσι την τρίτη διαδοχική τους νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. 

Υποδέχονται σήμερα την πληγωμένη Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Μπέτις στο τελευταίο ματς της La Liga, βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ, με νίκη εξασφαλίζει αυτόματα την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος μπαίνει σε μπελάδες. Στην Interwetten υπάρχει πληθώρα επιλογών για το συγκεκριμένο ματς, με την Μπάγερν να εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί, με τη νίκη της να προσφέρεται στο 1.75. Από την άλλη η νίκη της Μπαρτσελόνα δίνεται στο 3.70, ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 4.70.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ