intewetten logo

Αυστρία και Ισραήλ κοντράρονται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και η Interwetten δηλώνει παρούσα στον αγώνα με κορυφαίες αποδόσεις!

Έχασε τελευταία στα προκριματικά η Αυστρία, αντιμετωπίζοντας το φαβορί του 6ου ομίλου για πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, την Δανία, με σκορ 1-0 εκτός έδρας. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 53΄. Η φιλοξενούμενη δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και δεν απείλησε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεν σημείωσε ούτε μια τελική στην εστία των αντιπάλων. Έχει μόνο τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου.

Με νίκη μέσα στην έδρα του επικράτησε το Ισραήλ, απέναντι στην Μολδαβία και σκορ 2-1 στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον Ζάχαβι να πετυχαίνει γκολ στο 28΄και να δίνει ασίστ στο 49΄στο τέρμα του Νταμπούρ, η ομάδα κατάφερε να προσθέσει τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της. Είναι στην τρίτη θέση, με 13 πόντους. Οι αντίπαλοι, αν και έμειναν με δέκα παίκτες, κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (90+4΄).

Όπως δείχνουν οι αποδόσεις της Interwetten, περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει έχει η Αυστρία. Πιο ειδικά, ο άσος εντοπίζεται στο 1.63, η ισοπαλία στο 4.10, και το διπλό στο 5.25.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ