intewetten logo

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Wanda Metropolitano” υποδέχεται η Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση.

Νίκη ψυχολογίας πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Ατλέτικο Μαδρίτης, που επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας της Οσασούνα. Μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος της στόχος, σε μια χρονιά που δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε.

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ δείχνει να ρολάρει καλύτερα στα τελευταία ματς, έχει κάνει το 2/2 κόντρα σε Λιντς (2-4) και Μπράιτον (2-0) και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το καλό της μομέντουμ. Δύο ομάδες που αμυντικά αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται όσο τίποτα τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης. Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων, η νίκη της Ατλέτικο παίζει στο 2.85, η ισοπαλία στο 3.22, ενώ το “διπλό” στο 2.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ