intewetten logo

27η Αγωνιστική στη Serie A με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Σαμπντόρια και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση. 

Με την καλύτερη ψυχολογία έρχεται στο σημερινό παιχνίδι η Αταλάντα, που επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα με 3-0 του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης” και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Στο πρωτάθλημα αντίθετα αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και αναζητά σήμερα αντίδραση, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -6 από την 4η Γιουβέντους. 

Από την πλευρά της η Σαμπντόρια πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στην Έμπολι την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στη 15η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, μια διαφορά που θέλει να μεγαλώσει. Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, ηττήθηκε και στις τρεις τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα, χωρίς να σκοράρει. Φαβορί οι γηπεδούχοι με τον άσσο να βρίσκεται στο 1.47 στην Interwetten, η ισοπαλία στο 4.50 και το “διπλό” στο 7.00.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ