intewetten logo

Μεγάλο παιχνίδι στο “Gewiss Stadium” με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Λεβερκούζεν στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των “16” του Γιουρόπα Λιγκ και η Interwetten έχει ετοιμάσει πλήθος από αγορές για την αναμέτρηση. 

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ρόμα την προηγούμενη αγωνιστική η Αταλάντα, που ηττήθηκε με 1-0, αφήνοντας στην άκρη τις νίκες επί των Σαμπντόρια (4-0) και Ολυμπιακού (0-3). Βρίσκεται στην 5η θέση της Serie A μετά το πέρασμα 27 αγωνιστικών και θέλει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης.

Από την άλλη η Λεβερκούζεν κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένει αήττητη στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην 3η θέση της Μπουντεσλίγκα. Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, ο άσσος της Αταλάντα βρίσκεται στο 2.20 στην Interwetten, η ισοπαλία στο 3.45 και το “διπλό” στο 3.25.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ