intewetten logo

Τη Σεντ Ετιέν για την 20η αγωνιστική της Ligue 1 Γαλλίας υποδέχεται η Ανζέ και η Interwetten έχει πλήθος αγορών για το ματς στην πλατφόρμα της.

Αν και τα χρειάστηκε κόντρα στην Τρουά, η Ανζέ κατάφερε με ανατροπή και δύο πέναλτι να φτάσει στη νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, καθώς τερμάτισε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στη 12η θέση μετά το πέρασμα 21 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της. 

Από την άλλη η Σεντ Ετιέν βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό βάσει της εικόνας της. Ηττήθηκε και στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος, όπου κατάφερε να σημειώσει μόλις δύο τέρματα. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με τον άσσο να βρίσκεται στο 2.25, η ισοπαλία στο 3.15, ενώ το “διπλό” στο 3.50.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ