Η Betshop συνεχίζει να πρωτοπορεί και να βελτιώνει διαρκώς της υπηρεσίες της, θέλοντας να καταστήσει την παικτική εμπειρία των επισκεπτών της μοναδική.

Η τελευταία καινοτόμα υπηρεσία που λάνσαρε η Betshop ονομάζεται Mycoupon κι αναμένεται να βοηθήσει τους παίκτες ως προς την αναζήτηση των αγώνων, γλιτώνοντάς τους πολύτιμο χρόνο. Πλέον, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να φτιάξουν το δικό τους “κουπόνι”, επιλέγοντας τα αθλήματα, τα πρωταθλήματα και τις κατηγορίες που επιθυμούν, “φτιάχνοντάς” τα ανά ομάδες. Έτσι, πατώντας πάνω σε ένα από τα κουπόνια που έχουν φτιάξει, έρχονται αμέσως στην οθόνη τους οι αναμετρήσεις των διοργανώσεων που έχουν διαλέξει.

Ο κάθε παίκτης μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και 10 διαφορετικά κουπόνια, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να επεξεργαστεί τα ήδη υπάρχοντα ή να διαγράψει ορισμένα ώστε να δημιουργήσει καινούρια. Αξίζει να σημειωθεί πως όσες φορές κι αν κάνει log in και og out ο παίκτης, τα κουπόνια του θα παραμείνουν αναλλοίωτα.

Το Mycoupon είναι ένα “εργαλείο” που δεν συναντάμε σε κάποια άλλη ιστοσελίδα του χώρου, με τους ανθρώπους της Betshop να επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά πως έχουν θέσει ως στόχο την κορυφή της ελληνικής αγοράς!