Η τύχη στα χέρια της Μάλαγα

Καλημέρα. Η Σαραγόσα ήταν πολύ μέτρια χθες και παρότι βρέθηκε στο +7 (64-57) στις αρχές της τέταρτης περιόδου έχασε από την Καρσίγιακα με 84-79. Σήμερα, λίγες είναι οι διαθέσιμες επιλογές στο στοίχημα, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Από τη Ρωσία και το Φάιναλ 8 του Basketball Champions League επιστρέφουμε στην Ισπανία.

Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα Προγνωστικά

Έπειτα από τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες, η Μούρθια έχει δύο ήττες στη σειρά και αυτό δυσκολεύει την προσπάθειά της να μπει στα πλέι οφ. Δε θα τα παρατήσει, απλώς πρέπει να πετύχει τρεις νίκες περισσότερες από τις Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Μανρέσα, Ανδόρρα και Σαραγόσα.

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Ουνικάχα, που επιβλήθηκε της Μπανταλόνα στην παράταση με 102-93, το Σάββατο. Κρατά την τύχη στα χέρια της και δε θέλει να απεμπολήσει αυτό το δικαίωμα.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, η ποιοτικότερη Μάλαγα έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να περάσει και από την έδρα της Μούρθια. Οριακά αποδεκτό το «διπλό» στο 1,70 στη Stoiximan

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα | 2 (1,[email protected] Stoiximan)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.