Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Από τους αγώνες της Ιαπωνίας του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε η μία από τις δύο προτάσεις μου, τουλάχιστον ήταν αυτή με την καλύτερη απόδοση! Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Απόψε θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας.

Γρήγορο ζωντανό στοίχημα ➡ stoiximan live

Σαπεκοένσε – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας Προγνωστικά

Η Σαπεκοένσε ακόμη ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που δεν έχει χάσει μακριά από αυτήν! Και ειδικά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα αυτό μοιάζει αφύσικο, ειδικά για μία ομάδα που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει. Και μπορεί να μοιάζει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά με έναν αγώνα λιγότερο. Αν τον κερδίσει αυτόν, θα είναι ουσιαστικά στο -3 από τις θέσεις ανόδου! Και επειδή η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας έχει 5/6 ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να γνωρίσει άλλη μία σήμερα. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ποντάρουμε ομάδα χωρίς νίκη εντός, ψάχνοντας την πρώτη της, αλλά γι’ αυτό προσφέρεται σε τέτοια τιμή και όχι χαμηλότερα! Ο άσος της Σαπεκοένσε στο 2,08 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Σαπεκοένσε – Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας 1 (2,08 @ Fonbet)